Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Η σαρδέλα,... κάνει καλό!



Όσο πιο μικρή τόσο το καλύτερο

Οι γνωστές σε όλους μας σαρδέλες αποτελούν εξαιρετική πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, είναι γεμάτες βιταμίνη D και δεν έχουν τοξίνες όπως τα μεγαλύτερα ψάρια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στα
θέματα υγείας οι πελαγίσιες σαρδέλες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο υγιεινές τροφές που μπορεί να καταναλώσει κανείς ενώ μπορούν να πάρουν με άνεση τη θέση του τόνου.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Είτε κονσερβοποιημένες είτε φρέσκες οι σαρδέλες αποτελούν ένα ιδανικό γεύμα για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού μια μόνο σαρδέλα περιέχει 7,93 γραμμάρια πρωτεΐνης.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...