Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

«Έσπασε τη σιωπή» της,... η πέτρα του σκανδάλου



Η Sara Leal μίλησε για πρώτη φορά για τον Ashton Kutcher

Η νεαρή Sara Leal, που όπως ισχυρίζεται η ίδια πέρασε μια ρομαντική βραδιά με τον Ashton Kutcher, την ημέρα της που εκείνος έκλεινε έξι χρόνια γάμου με τη διάσημη ηθοποιό Demi Moore, μίλησε για πρώτη φορά για το ερωτικό σκάνδαλο που έχει ταράξει την αμερικανική σόουμπιζ τις τελευταίες μέρες.

Η 22χρονη αποκάλυψε όλες τις… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη βραδιά που πέρασαν οι δυο τους πριν από ένα περίπου μήνα στο ξενοδοχείο Hard Rock στο San Diego της Καλιφόρνια.

Το νεαρό μοντέλο από το Τέξας δήλωσε ότι ο σταρ της δημοφιλούς σειράς «Two And A Half Men» ζήτησε από την ίδια και την καλύτερή της φίλη, Marta Borzuchowski, να περάσουν οι τρεις τους μαζί τη βραδιά… αλλά τελικά συμβιβάστηκε με ένα δίωρο μαζί της!

Είπε ακόμη, πως ο Kutcher της είπε ότι είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, όταν εκείνη τον ρώτησε αν ήταν παντρεμένος και αποκάλυψε χωρίς αναστολές ότι έκαναν σεξ δύο φορές με τον 33χρονο ηθοποιό.

«Κάναμε έρωτα δύο φορές. Όλα ήταν πολύ ρομαντικά και περνούσαμε καλά. Ήταν καλός και είχε καλή αντοχή. Μείναμε μαζί περίπου δύο ώρες» είπε η Leal! Πέρασε, μάλιστα, και σε ακόμη πιο… «προσωπικές» λεπτομέρειες, λέγοντας ότι ο Kutcher δε χρησιμοποίησε προφυλακτικό και λίγο νωρίτερα είχε φιλήσει και τη φίλη της.

«Είμαι σίγουρη ότι μας ήθελε και τις δύο εκείνη τη βραδιά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό» πρόσθεσε.

Η Sara είπε ακόμη ότι στην πολυτελέστατη σουίτα του βρισκόντουσαν περίπου 20 άτομα πίνοντας βότκα, τεκίλα και μπύρες. Οι περισσότεροι καλεσμένοι έφυγαν γύρω στις 5 τα ξημερώματα, αφήνοντας τον Kutcher με μερικές κοπέλες. Τότε, μπήκαν όλοι μαζί στο τζακούκι. «Ήταν πολύ ωραίος γυμνός» είπε η ίδια.

«Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι να λέει ήταν ότι έκανε “καλή δουλειά”. Ξύπνησε και άνοιξε τη ρόμπα που φορούσα και όταν τον ρώτησα τι κάνει που είπε “Απλά τσεκάρω. ΟΚ. Έκανα καλή δουλειά, είσαι όμορφη”» είπε στη συνέντευξή της η Leal.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...