Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011

Με ποιες τροφές θα αποκτήσουμε,... κοιλιά-σανίδα;


Για να αποκτήσετε κοιλιά-σανίδα θα πρέπει να γυμνάζεστε τακτικά και να «κόψετε» τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες τροφές, που βοηθούν στο να μειώσετε την περιφέρειά σας κατά αρκετούς πόντους!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Αμύγδαλα: μικρά αλλα θαυματουργά
Οι επιστήμονες αναφέρουν πώς μια διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά μπορεί να βοηθήσει στη μάχη ενάντια στο λίπος της κοιλιάς. Μια πλούσια πηγή μονοακόρεστων είναι τα αμύγδαλα που βοηθούν στο «ροκάνισμα» του περιττού λίπους της κοιλιάς καθώς είναι πλούσια σε πρωτεϊνες και ίνες.
Δημητριακά βρώμης: μην τα ξεχνάτε
Μπορεί να νομίζετε ότι το να τρώτε λιγότερο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπετε γεύματα και κυρίως το πρωϊνό που είναι και το βασικότερο γεύμα. Ένα πρωϊνό πλούσιο σε ίνες αποτελεί μια ιδανική επιλογή γιατί όχι μόνο σας χορταίνει αλλά και γιατί σας αποτρέπει από το «τσιμπολόγημα» και έτσι μπορείτε πιο αποτελεσματικά να καταπολεμήσετε το λίπος της κοιλιάς και της περιφέρειας.
My blueberry nights…
Έρευνες απέδειξαν πώς μια διατροφή πλούσια σε μύρτιλα μπορεί να μας βοηθήσει στη μείωση του λίπους της κοιλιάς. Ακόμη και αν τα μύρτιλλα είναι κατεψυγμένα διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά τους.
Σολομός: πολύτιμη πηγή Ω3
Το να κόβετε τα γεμάτα λιπαρά και θερμίδες φαγητά προκειμένου να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας είναι κάτι που ήδη ξέρετε. Επιλέξτε επομένως άπαχες πρωτεϊνες όπως το ψάρι, το τόφου ή το κρέας γαλοπούλας για να πάρετε όλη την απαιτούμενη ενέργεια και να κάψετε περισσότερες θερμίδες όταν χωνεύετε το φαγητό σας.
Όταν επιλέγετε ένα ψάρι, προτιμήστε τον σολομό ή τον τόνο γιατί διαθέτουν μεγάλη ποσότητα Ω3 γιατί μειώνουν τον κίνδυνο φλεγμονής στο σώμα και ρυθμίζουν τις ορμόνες.
Μαρούλι: για σαλάτα γεμάτη θρεπτικά συστατικά
Τα πράσινα λαχανικά, όπως το μαρούλι, το σπανάκι και το μπρόκολο, δεν διαθέτουν μόνο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και είναι χαμηλά σε θερμίδες αλλά διαθέτουν και μεγάλη ποσότητα ινών. Φτιάξτε μια μεγάλη σαλάτα αντί για γεύμα, η οποία θα σας κρατήσει χορτάτους έως το απόγευμα. Ή εναλλακτικά, φάτε μια μικρή σαλάτα πριν το γεύμα και θα διαπιστώσετε πώς θα φάτε πολύ λιγότερο.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...