Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Αυνανίστηκε,... μέχρι θανάτου


Απίστευτο και όμως αληθινό..! Αν και διάφορες επιστημονικές έρευνες κάνουν λόγω ότι το σεξ φέρνει μακροζωία, μάλλον οι επιστήμονες δεν είχαν στο μυαλό τους την συγκεκριμένη υπόθεση…
Μία γυναίκα από την Αγγλία, ετών 30, βρέθηκε νεκρή από καρδιά λόγω.. αυνανισμού!
Συγκεκριμένα η Nichola Paginton βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, γυμνή
από την μέση και κάτω, ενώ δίπλα της ο φορητός υπολογιστής της έπαιζε πορνό και ένα σεξουαλικό αντικείμενο.
Ψάχνεις για δουλειά...;

Ένας παθολόγος αναφερόμενος στο γεγονός, είπε πως η άτυχη γυναίκα μάλλον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία , στην οποία συνέβαλε η όλη της σεξουαλική κατάσταση. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ο ιατροδικαστής που ερευνούσε την υπόθεση , πως ο θάνατος της συνδέεται σε μεγάλο ποσοστό με τον αυνανισμό της.
Την αστυνομία κάλεσε ο εργοδότης της άτυχης κοπέλας, αφού είχε εξαφανιστεί για μέρες. Όταν έφτασε στο σπίτι της, ο εργοδότης της Nichola, χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση. Τότε με την βοήθεια ενός γείτονα σκαρφάλωσε στο παράθυρο και μέσα από τις κουρτίνες διέκρινε την νεκρή κοπέλα, να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με την γάτα δίπλα της. Παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν την Paginton νεκρή.
Ο επιθεωρητής Gavin Webb πρόσθεσε «Είχε στο πλάι της τον υπολογιστή της και αφού τον μετακίνησαν, σήκωσαν το πάπλωμα και την βρήκαν γυμνή, ενώ δίπλα της υπήρχε ένας δονητής».
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...