Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Η επόμενη γενιά,... στην μέτρηση του σακχάρου στο αίμα



Ο πρωτοποριακός μετρητής Mendor Discreet

Ένα νέο και πρωτοποριακό μετρητή σακχάρου παρουσίασε η εταιρία Mendor για τους πάσχοντες από διαβήτη. Ο μετρητής Mendor Discreet είναι μια αξιόπιστη, ακριβής, πλήρης και διακριτική λύση για τους διαβητικούς που θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή δίχως εμπόδια.

Οι συνήθεις μετρητές σακχάρου χρειάζονται χώρο, χρόνο και άνεσή για την πραγματοποίηση της
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
εξέτασης. Επιπλέον, αν το άτομο με διαβήτη θεωρεί τη διαδικασία της μέτρησης, προσωπική υπόθεση ο απλός μετρητής μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα, αφού δεν προστατεύει την ιδιωτικότητα της κίνησης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα:

-Οι μισοί διαβητικοί αποφεύγουν να εκτίθενται κατά τη μέτρηση του σακχάρου τους σε κοινή θέα.
-Το 1/3 των διαβητικών κάνουν μέτρηση, μόνο όταν αντιλαμβάνονται ότι έχουν υπογλυκαιμία ή υπεργλυκαιμία.
-Το 75% των διαβητικών δηλώνει ότι ο μετρητής που χρησιμοποιεί δεν καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες, ούτε συντάσσεται με τον τρόπο της ζωή του.

Το αποτέλεσμα είναι, συχνά να παρακάμπτονται μετρήσεις, κατά τη διάρκεια της μέρας και έτσι ο διαβητικός να χάνει την ευκαιρία να ελέγχει και να ρυθμίζει σωστά το σάκχαρο του.

Αν και ένας συνηθισμένος μετρητής περιλαμβάνει: θήκη και τσαντάκι, ξεχωριστή συσκευή για τις καρφίδες/λανσέτες και το τσίμπημα, συσκευασία για τις ταινίες και τέλος τη συσκευή μετρητής, ο Mendor Discreet περιλαμβάνει μόνο αυτή ακριβώς τη συσκευή. Χωρίς στυλό τρυπήματος, χωρίς μπουκαλάκι με ταινίες, χωρίς θήκη για όλα τα παραπάνω!

Με δυο κινήσεις «οπλίζετε» το μετρητή σας ώστε να εμφανιστεί η ταινία και να ετοιμαστεί η καρφίδα, πατάτε το κουμπί για την εκτέλεση του τσιμπήματος, τοποθετείτε το αίμα στην ταινία και περιμένετε 5''.

Η όλη διαδικασία μέτρησης διαρκεί μόλις 20''. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε ούτε στιγμή αυτό που κάνατε πριν πραγματοποιήσετε τη μέτρηση.

Αυτός ο νέος μετρητής σακχάρου πραγματικά λύνει τα χέρια. Η συσκευή έχει όλα όσα χρειάζεται ένας διαβητικός: Όμορφο και διακριτικό -σαν κινητό τηλέφωνο- περιλαμβάνει τα πάντα για να εκτελέσετε τη μέτρηση του σακχάρου. Περιέχει και ελευθερώνει, καρφίδα και μια-μια, 25 ταινίες! Άρα 25 μετρήσεις. Τέλος είναι εύχρηστο, λειτουργικό και τέλειο για όλους.

Ο μετρητής σακχάρου Mendor σχεδιάστηκε με σκοπό να βελτιώσει τις ζωές των ατόμων με διαβήτη. Αυτών που πρέπει ανάμεσα σε όλες τις καθημερινές τους δράσεις, να εκτελούν μετρήσεις της τιμής του σακχάρου τους.

Η νέα κίνηση για τους διαβητικούς έχει ξεκινήσει και διαρκεί μόλις 20'' ώστε να μπορείτε να είστε διακριτικοί και στη μέτρηση του σακχάρου σας!



newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...