Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Ψωνίστε έξυπνα,... κερδίστε χρήματα



Μικρές λεπτομέρειες που βοηθούν τις αγορές σας

Σήμερα ο καταναλωτής πηγαίνει στα σούπερ μάρκετ περίπου επτά φορές τον μήνα ψωνίζοντας κάθε φορά μόνο τα απαραίτητα, ενώ πλέον αναζητεί τα φθηνότερα προϊόντα.


Με την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, καλό θα ήταν να δούμε μερικούς τρόπους έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα από κάθε επίσκεψή μας στο σούπερ μάρκετ.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Προτού πάτε για τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ κάντε μία λίστα με τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε. Η λίστα με τα ψώνια σίγουρα σας κάνει να μην ξεφεύγετε από το budget των αγορών σας.

Προτιμήστε τα σούπερ μάρκετ που προσφέρουν κουπόνια με έκπτωση ή με δωρεάν προϊόντα. Ψάξτε τα στα ράφια ή ρωτήστε το προσωπικό αν υπάρχουν διαθέσιμα για τα προϊόντα που θέλετε.

Συγκρίνεται πάντα τις τιμές των προϊόντων στα ράφια. Μία καλή λύση θα ήταν να κάνετε έρευνα αγοράς σε διαφορετικά σούπερ μάρκετ, προκειμένου να βρείτε αυτό που έχει τις καλύτερες τιμές για τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Καλό είναι να αγοράζετε τις οικογενειακές συσκευασίες καθώς προσφέρουν περισσότερη ποσότητα σε καλύτερη τιμή σε σχέση με τις κανονικές συσκευασίες.

Ρίξτε μία ματιά και στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Οι τιμές τους είναι πάντα ελκυστικότερες.

Προτιμήστε να πληρώσετε με μετρητά και όχι με κάρτες, προκειμένου να μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τα έξοδά σας.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...