Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Παγώνει η κατάθεση πρότασης,... για Εξεταστική στην Οικονομία


Παγώνει η κατάθεση πρότασης για Εξεταστική στην Οικονομία 

Αξιοσημείωτο ότι συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες 60 υπογραφές
Συγκεντρώθηκαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, με δυσκολία (αφού πολλοί βουλευτές αρνήθηκαν να υπογράψουν) οι απαιτούμενες 60 υπογραφές βουλευτών του ΠαΣοΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.
Παρά το γεγονός ότι οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν το επιτελείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σκέφτεται να «παγώσει» την κατάθεση της πρότασης στην Ολομέλεια της Βουλής για μία εβδομάδα, όπως είπε στο «Βήμα», ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ κ. Β. Έξαρχος.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Όπως «Το Βήμα» πληροφορείται αρκετά στελέχη του ΠαΣοΚ εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους εάν θα πρέπει αυτή την εβδομάδα (με τις απεργίες και τις καταλήψεις, τη συνεχιζόμενη κοινωνική ταραχή και την επερχόμενη σύνοδο Κορυφής) να κατατεθεί η πρόταση για την Εξεταστική, τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου αρχίζει νέο κύκλο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις στην οικονομία. Και ζητεί_ μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας_ ένα είδος συναίνεσης «ώστε να πάμε με το κεφάλι ψηλά στην Σύνοδο Κορυφής».

Άλλοι όμως βουλευτές του ΠαΣοΚ επισημαίνουν τον κίνδυνο να μην περάσει τελικά η πρόταση στη μυστική ψηφοφορία που απαιτείται, αφού δεν είναι και λίγοι οι βουλευτές που αρνήθηκαν να την υπογράψουν.
  tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...