Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2011

Ριάνα: ανακηρύχθηκε,... η πιο σέξι γυναίκα


Ριάνα: ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα 

Τον τίτλο «Sexiest Woman Alive» της απένειμε γνωστό αντρικό περιοδικό
Η Ριάνα ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα, σύμφωνα με αμερικάνικο αντρικό περιοδικό.

Εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την επιτυχημένη πορεία της, η νεαρή σταρ από τα Μπαρμπέιντος είναι ιδιαίτερα αισθησιακή και σέξι τόσο στη σκηνή όσο και στις καθημερινές της εμφανίσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί με τις στιλιστικές της επιλογές.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω περιοδικό έχει στο παρελθόν αναγνωρίσει ως πιο σέξι γυναίκες τις Μίνκα Κέλι, Σκάρλετ Γιόχανσον, Αντζελίνα Τζολί, Τζέσικα Μπίελ, Χάλι Μπέρι κ.α.

Για το 2011 όμως ο τίτλος «Sexiest Woman Alive» ανήκει στην Ριάνα η οποία ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλό του -για το τεύχος Νοεμβρίου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Ωστόσο, η ίδια αναφέρει σε συνέντευξή της ότι δεν θεωρεί πάντα τον εαυτό της σύμβολο του σεξ. «Στο τέλος των συναυλιών δεν νιώθω ότι υπήρξα ένα ερωτικό και σέξι πλάσμα. Πραγματικά δεν το σκέφτομαι καθόλου έτσι» εξηγεί. «Ακόμη κι αν προκύπτει, τότε γίνεται υποσυνείδητα» προσθέτει.

Επίσης, στην εν λόγω συνέντευξη αναφέρεται και στο πρώην φίλο της Κρις Μπράουν, ο οποίος την είχε χτυπήσει άσχημα το 2009.

«Είναι απίστευτος ο τρόπος που κατάφερε να "διώξει" από πάνω του το συγκεκριμένο γεγονός, την ώρα που όλος ο κόσμος έμοιαζε να είναι εναντίον του».

Βεβαίως παραδέχεται ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν αγανακτισμένη μαζί του, αλλά τώρα έχει αφήσει πίσω τις κακές στιγμές και είναι ενθουσιασμένη με την επιτυχημένη του πορεία.

«Μου αρέσει η μουσική του. Είμαι φαν των τραγουδιών του. Πάντα υπήρξα θαυμάστριά του» δηλώνει. «Προφανώς ήμουν αγανακτισμένη μαζί του για κάποιο διάστημα, για ευνόητους λόγους, αλλά το έχω αφήσει πίσω πια. Ποτέ δεν θα επιθυμούσα κάτι κακό γι' αυτόν. Ποτέ. Και ποτέ δεν το έκανα».  
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...