Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

Με τι ξενερώνει,... ένας άντρας;

Όσο χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να τον δέσετε φιόγκο στο κρεβάτι σας ξεχνάτε το πιο βασικό, «τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε».   

Με τι ξενερώνει ένας άντρας;
* Μπορεί να ξέρει πολύ καλά πως είστε γυναίκα, το οποίο σημαίνει διαφορετικές ορμόνες, άλλος σωματότυπος και προφανώς πως μία φορά το μήνα αδιαθετείτε αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε και θέμα.
Του φτάνει που γνωρίζει τη βασική πληροφορία που συνδέει το αίμα, με τα νεύρα σας και το πρησμένο σας στήθος, καλύτερα να το αφήσετε εκεί.
* Είναι πολύ βασικό στοιχείο σε μία σχέση η οικειότητα, αλλά το να μην κλείνετε την πόρτα όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα δίνει την αίσθηση πως έχετε παραγνωριστεί. Κρατήστε κάποιες προσωπικές στιγμές μόνο για τον εαυτό σας.
* Τα περιποιημένα άκρα είναι χάρμα οφθαλμών και το έντονο κόκκινο βερνίκι που φοράτε σε συνδυασμό με τα δεκαπεντάποντα τακούνια σας προκαλεί όλες του τις αισθήσεις. Αφήστε τον να σας φαντασιώνεται και κρύφτε τη λίμα, την πένσα και τη ράσπα. Καλύτερα να βλέπει το αποτέλεσμα χωρίς να ξέρει όλη τη διαδικασία που χρειάστηκε μέχρι να φτάσετε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.
   
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...