Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

«Ταξίδευα στο εξωτερικό,... έβλεπα, έκλεβα»



Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για τις πηγές έμπνευσης του

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μίλησε για τη ζωή του, για το πώς επηρεάζει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τον ίδιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και
για τους λόγους που σταμάτησε η προβολή της τελευταίας του τηλεοπτικής σειράς.
Βρες δουλειά... ΕΔΩ
«Πάντα ταξίδευα στο εξωτερικό. Πήγαινα, έβλεπα, παρακολουθούσα, μάθαινα, έκλεβα», δηλώνει για τις σειρές του και για την έμπνευσή του, χωρίς να έχει ενοχές για τις «αντιγραφές» που πολλοί του είχαν χρεώσει στο παρελθόν. Ο ίδιος απαντά πως τα ταξίδια του στο εξωτερικό αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης για τις σειρές του, τόσο σε συγγραφικό όσο και σε σκηνοθετικό επίπεδο.

Σε σχετική ερώτηση για το κόψιμο της σειράς του, «4», δηλώνει: «Σταμάτησε λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και επειδή εγώ ο ίδιος δεν ήθελα να συνεχίσει άλλο. Οι δουλειές για μένα δεν μετριούνται στο κομμάτι φράγκα. Το αν κάτι είναι πλούσιο ή όχι, δεν έχει να κάνει τόσο με το χρήμα, όσο με την διάθεση, με το όραμα, το ταλέντο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας και τις επιπτώσεις της, σχολιάζοντας ότι το γεγονός ότι αφαιρείται στους ανθρώπους το δικαίωμα να δουλέψουν είναι το χειρότερο, ενώ αν έγραφε κάτι στους τοίχους της Αθήνας, αυτό θα ήταν η λέξη «Φτάνει».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...