Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

ΗΠΑ: Πολικές θερμοκρασίες,... στη χριστουγεννιάτικη αγορά

Σημαντική μείωση της εμπορικής κίνησης περιμένουν στη Χριστουγεννιάτικη αγορά οι έμποροι στις ΗΠΑ
Πολικές θερμοκρασίες στην... αγορά περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα οι Αμερικανοί έμποροι. Σύμφωνα με έρευνα της Αμερικανικής Ένωσης Λιανεμπόρων (NRF), το μέσο ποσό που θα ξοδέψουν οι Αμερικανοί φέτος για δώρα Χριστουγέννων θα είναι τουλάχιστον κατά 2% χαμηλότερο σε σχέση με πέρυσι.

Παραδοσιακά οι έμποροι σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο περιμένουν την περίοδο των Χριστουγέννων για να ενισχύσουν τα κέρδη τους και να ισοφαρίσουν τυχόν απώλειες κατά
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς. Ειδικά σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, όπως αυτές που διέρχεται η παγκόσμια αγορά, η χριστουγεννιάτικη αγορά είναι η ζωογόνος ανάσα που περιμένουν έμποροι και καταστήματα για να επιβιώσουν.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από την έρευνα της NRF, η αύξηση της εμπορικής κίνησης για την ερχόμενη εορταστική περίοδο δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 2,8% σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά. Το αντίστοιχο ποσοστό πέρυσι ήταν 5,2% ενώ προ της οικονομικής κρίσης του 2008, το ποσοστό αυτό ήταν πάντοτε διψήφιο νούμερο. Η μείωση αυτή θα φέρει μεγάλο πλήγμα όχι μόνο στο εμπόριο αλλά και την αμερικανική οικονομία εν γένει καθώς η κατανάλωση στον κλάδο του λιανεμπορίου αποτελεί το 70% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος των ΗΠΑ.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...