Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

Αστυνομικοί,... με την βούλα

Επτά σκυλάκια, γερμανικοί ποιμενικοί εκπαιδεύονται για να βγουν στους δρόμους μαζί με έμπειρους αστυνομικούς και να βοηθήσουν στην πάταξη του εγκλήματος

 Τα αξιολάτρευτα κουταβάκια της φωτογραφίας, που ανήκουν στην κατηγορία των γερμανικών ποιμενικών, δεν θα πάρουν μέρος σε καλλιστεία σκύλων. Αντίθετα,
βρίσκονται στα έμπειρα χέρια της αστυνομίας, όπου και "προπονούνται" για την μάχη κατά του εγκλήματος.
Τα μόλις τεσσάρων εβδομάδων σκυλάκια θα ενισχύσουν την αστυνομία του West Midlands, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα σταλούν σε εθελοντές, ώστε να τα βοηθήσουν στην κοινωνικοποίησή τους και στην προσαρμογή τους σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Τα 7 κουταβάκια θα περάσουν ύστερα από μία σειρά δοκιμασιών, για να ελεγχθεί, αν είναι ικανά για αυτό το σοβαρό έργο. Την τελική τους θέση δίπλα σε κάποιον αξιωματικό της αστυνομίας θα πάρουν, όταν θα έχουν κλείσει αισίως 15 μήνες ζωής.

 Τα 4 αρσενικά και τα 3 θηλυκά γεννήθηκαν από δύο επίσης "υπηρέτες του νόμου", την Cassie και τον Bach, ενώ στα ίδια δεν έχουν δοθεί ακόμα ονόματα.
Τα σκυλάκια πέρασαν στα χέρια της αστυνομίας από το κέντρο σκύλων "Kennel Club Assured Breeder Scheme", το οποίο φημίζεται για την ποιότητα των σκύλων του.
Ο υπεύθυνος του σώματος σκύλων, επιθεωρητής Russ Evans ανέφερε: "Είμαστε περήφανοι να ακολουθούμε υψηλά πρότυπα για την αναπαραγωγή των σκυλιών μας."
"Οπότε το να συνεργαστούμε με το Kennel Club Assured Breeder Scheme ήταν το επόμενο λογικό βήμα για εμάς", συνέχισε.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...