Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011

Ένας όχι και τόσο καλός,... Σαμαρείτης

Σε ένα ζευγάρι από την Αγγλία επιστράφηκε η τσάντα που έχασε, χωρίς όμως την ψηφιακή τους κάμερα. Η γυναίκα που τη βρήκε αποφάσισε απλώς να την... κρατήσει

Ένα ζευγάρι χάνει την τσάντα του και ξαφνικά αυτή επιστρέφεται στην διεύθυνση του σπιτιού τους. Η λογική αντίδραση θα πρέπει να είναι η χαρά. Όμως, το μόνο όμως που διαγράφηκε στο πρόσωπο του
Jeremy και της  Sally Weaving από το Totton του Hampshire ήταν έκπληξη.
Το ζευγάρι που έχασε την τσάντα του στο αεροδρόμιο, έμεινε άναυδο, όταν την άνοιξε  και συνειδητοποίησε ότι όλο το

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
περιεχόμενο της βρισκόταν εκεί, ενώ η ψηφιακή τους κάμερα ήταν άφαντη.
Την τσάντα ωστόσο συνόδευε και ένα σημείωμα που επεξηγούσε, γιατί η κάμερα έλειπε. Η γυναίκα αποστολέας ανέφερε λοιπόν, πως αποφάσισε να κρατήσει την ψηφιακή μηχανή ως ανταμοιβή για τα εύρετρά της.
Ο Jeremy και η Sally έχασαν την μαύρη τσάντα χαρτοφύλακα στο αεροδρόμιο Bournemouth, αφού επέστρεψαν από ταξίδι δύο εβδομάδων στην Ιταλία.
Η τσάντα περιείχε τα διαβατήριά τους, το δίπλωμα οδήγησης του Jeremy, ένα μικρό ποσό χρημάτων και μία Panasonic Lumix κάμερα αξίας 170 ευρώ.

 Το ζευγάρι πίστεψε ότι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι, όταν έλαβε πίσω την τσάντα του. Όμως, ο καλός Σαμαρείτης δεν ήταν στην πραγματικότητα και τόσο καλός.
Η γυναίκα είχε αφήσει άθικτο όλο το περιεχόμενο της εν λόγω τσάντας, κράτησε όμως για τον εαυτό της την κάμερα.
Όπως γράφει στο γράμμα της, θα πρέπει να θεωρηθεί ως έξοδο ταξιδίου και αντικατάσταση της κάμερας που εκλάπη από εκείνη σε ταξίδι της τον προηγούμενο χρόνο στην Ισπανία.
Ωστόσο, η αστυνομία του Dorset δεν θεώρησε αυτή την πράξη ως λογική ανταμοιβή αλλά ως κλοπή. Παρά όμως, την διεύθυνση και τον αριθμό που έδωσε η αποστολέας στο γράμμα της, τα στοιχεία αποδείχθηκαν τελικά να είναι ψευδή.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...