Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Τέσσερις δουλειές,... με μέλλον

Τεράστια ζήτηση καταγράφουν οι εργαζόμενοι με τεχνολογικές γνώσεις και εκπαίδευση, στο εξωτερικό
Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, οι ανάγκες των εταιρειών για σχεδιαστές, ειδικούς τεχνικούς, αλλά και κατασκευαστές προγραμμάτων για κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές, αυξάνονται ταχύτητα. Παράλληλα, αυξημένη ζήτηση έχουν και κάποια επαγγέλματα υγείας και οικονομικών.

Το νέο εργασιακό περιβάλλον, που έχει αλλάξει ριζικά λόγω των οικονομικών συνθηκών, έχει επιβάλλει στους νεοεισερχόμενους στην
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
απασχόληση να διαλέξουν ένα επάγγελμα, που θα τους βρει δουλειά. Επίσης, ειδικοί σύμβουλοι εργασίας τονίζουν πως δεν είναι αργά και για παλιούς απασχολούμενους να αλλάξουν πεδίο εργασίας, φτάνει να έχουν ένα τεχνολογικό υπόβαθρο ή τεχνολογικές γνώσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, τα επαγγέλματα με τη μεγάλη ζήτηση είναι: πρώτον, προγραμματιστής λογισμικών με μέσο ετήσιο μισθό 82.000 δολάρια, δεύτερον, φυσικός θεραπευτής με μισθό 79.000 δολάρια, τρίτον, χρηματοοικονομικός σύμβουλος με μισθό 93.000 δολάρια. Τέλος, ειδικοί στο μάρκετινγκ, με τον ετήσιο μέσο μισθό να ανέρχεται στα 52.500 δολάρια.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...