Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Ποτέ μην ξεκινήσεις,... μία δίαιτα Τρίτη



Οι πιθανότητες να αποτύχεις είναι πολύ μεγάλες

Η Τρίτη είναι η χειρότερη μέρα της εβδομάδας για να ξεκινήσεις δίαιτα, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία. Αντίθετα, η Κυριακή και η Δευτέρα θεωρούνται ιδανικές μέρες.


Οι μελετητές, που εξέτασαν τις διατροφικές συνήθειες 2.000 βρετανών πολιτών τον τελευταίο χρόνο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι επιλέγουν την Τρίτη για να ξεκινήσουν δίαιτα καταλήγουν στο τέλος της εβδομάδας να έχουν συσσωρεύσει πάνω τους περισσότερα κιλά από όσα είχαν πριν ξεκινήσουν την δίαιτα.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
Κι αυτό γιατί από ψυχολογικής απόψεως τα κίνητρα είναι περισσότερα όταν ξεκινάς τη δίαιτα την πρώτη μέρα της εβδομάδας ή έστω το σαββατοκύριακο.

Έτσι λοιπόν ίσοι ξεκίνησαν την δίαιτά τους την Κυριακή, έχασαν κατά μέσο όρο 8 κιλά σε διάστημα τριών εβδομάδων, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν και το βάρος τους. Παράλληλα, η μελέτη έδειξε ότι εκείνοι που αρχίζουν τη δίαιτά τους το Σάββατο έχουν ένα σαφή στόχο στο μυαλό και είναι πιο πιθανό να τηρήσουν την απόφασή τους να κάνουν δίαιτα μέχρι το τέλους.

Τέλος, κατά μέσο όρο, μία γυναίκα κάνει τρεις φορές το χρόνο δίαιτα, την οποία συνήθως χαλάει την Παρασκευή μετά από μία δύσκολη και κουραστική εβδομάδα στη δουλειά.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...