Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Ξαναδένουν τα πλοία,... στα λιμάνια για 48 ώρες


Ξαναδένουν τα πλοία στα λιμάνια για 48 ώρες 

Νέα απεργία που ξεκινά από τις 6 το πρωί της Παρασκευής κήρυξε η ΠΝΟ
Δεμένα έως την Κυριακή στις 6 το πρωί θα παραμείνουν τα πλοία μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΝΟ «διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της Ομοσπονδίας» συνεδρίασε την Πέμπτη και αποφάσισε με μυστική ψηφοφορία την πραγματοποίηση νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 06.00 έως την Κυριακή στις 06.00.
Ψάχνεις για δουλειά...;
Παράλληλα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συγκέντρωσης και πορείας προς το κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Η ΠΝΟ καλεί όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτεργάτες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί του Σαββάτου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο λιμάνι του Πειραιά «διατρανώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την οργή και αγανάκτησή τους στην ολομέτωπη, άδικη και εξοντωτική επίθεση που δέχονται τα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά τους δικαιώματα».
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...