Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

£45.000 δημοπρατήθηκε,... ρούχο της Μαντόνα


£45.000 δημοπρατήθηκε ρούχο της Μαντόνα 

Στο σφυρί το μαύρο κορμάκι που φορούσε στην πρώτη της παγκόσμια περιοδεία
Το μαύρο κορμάκι που φορούσε η βασίλισσα της ποπ στην περιοδεία της «Who's That Girl» το 1987 πωλήθηκε σε δημοπρασία για £45.000.

Το εν λόγω κομμάτι που ήταν δημιουργία της φίρμας Trashy Lingerie με έδρα το Λος Άντζελες και είχε φορεθεί από την Μαντόνα με δικτυωτό καλσόν, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των υπευθύνων της δημοπρασίας που έγινε στην Κίνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προβλεπόμενη τιμή του δεν ξεπερνούσε τις £4.000 με £5.000.

Το εν λόγω ρούχο είχε εκτεθεί προηγουμένως στο «Rock and Roll Hall of Fame» στο Οχάιο και στο «The Frederick's of Hollywood Museum» στο Λος Άντζελες, αλλά τελικά δημοπρατήθηκε από τον οίκο Julien στο θέρετρο Πόντε στο Μακάο της Κίνας, μαζί με 23 άλλα αντικείμενα και αξεσουάρ της 53χρονης σταρ.

Ανάμεσα στα κομμάτια που πωλήθηκαν ήταν και ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο του βιβλίου με τίτλο «Sex» (1992) και μια εκτέλεση του τραγουδιού «Simon Says» την οποία ηχογράφησε με την τότε μπάντα της «Emmy and the Emmys», εκτοξεύοντας τα έσοδα της δημοπρασίας στις £62.000.

Ο Ντάρεν Τζούλιεν, ιδιοκτήτης του ομώνυμου οίκου δημοπρασιών, ανέφερε: «Όταν αγοράζεις τέτοια αντικείμενα, είναι σαν να αγοράζεις αναμνήσεις».

Αυτό το μαύρο κορμάκι, είχε επιλεχθεί για την πρώτη παγκόσμια περιοδεία της Μαντόνα -που έγινε πριν από 24 χρόνια- από την τότε στιλίστρια και ενδυματολόγο Μάρθα Στιούαρτ.
  tovima
Αν Ψάχνεις για δουλειά μπες ΕΔΩ.www.careerjet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...