Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Έρχεται το 2014,... το Peugeot 608



Θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της εταιρείας

Το 2014 αναμένεται να δούμε στην παραγωγή το 608, ένα μεγάλο μοντέλο παραγωγής για την Peugeot που θα προέλθει από το πολύ εντυπωσιακό πρωτότυπο HX1.

Ουσιαστικά θα έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της Peugeot και θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 200 ΕΥΡΩ!!!
οικογενειακού μοντέλου με αυτά ενός σύγχρονου crossover. Δηλαδή θα είναι κάτι σαν ανταγωνιστής της Mercedes R-Class, η οποία μπορεί να μην έγινε το κορυφαίο ευρωπαϊκό best seller αλλά έδειξε το δρόμο για μια νέα υποκατηγορία στα πολυτελή μοντέλα. Έτσι, κρίνοντας και από το HX1 Concept, το 608 αναμένεται να έχει μυώδες αμάξωμα, δυναμικό στυλ, τεράστιους τροχούς και κάπως αυξημένο ύψος από το έδαφος.

H γκάμα των κινητήρων του ιδιαίτερου μοντέλου της Peugeot παραμένει μυστήριο. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως θα έχουν προφίλ πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, με σύνολα πετρελαίου αλλά και υβριδικά πακέτα. Σε επίπεδο πρακτικότητας, ο οικογενειακός προσανατολισμός του αυτοκινήτου σχεδόν επιβάλλει πρακτικές λύσεις και έξυπνες εφαρμογές σε επίπεδο πολυχρηστικότητας.







Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...