Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

Μείωση χρέους στο 120% του ΑΕΠ,... θέλουν οι Γερμανοί


Μείωση χρέους στο 120% του ΑΕΠ θέλουν οι Γερμανοί

Μείωση του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ είναι η θέση της Γερμανίας αναφέρει το Reuters επικαλούμενο γερμανικές κυβερνητικές πηγές

Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει
επιδεινωθεί σε πολλούς τομείς, υποστηρίζει η ίδια πηγή συμπληρώνοντας ότι απαιτείται "μόνιμη εποπτεία για τις μεταρρυθμίσεις" στη χώρα.

www.careerjet.grΑν ψάχνεις για δουλειά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση του ελληνικού χρέους θα πρέπει να έχει επιλυθεί μέχρι την Σύνοδο της Τετάρτης.
Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος της γερμανίδας καγκελαρίου απέδωσε σήμερα τη "διάσπαση" της Συνόδου Κορυφής στο γεγονός ότι η γερμανίδα καγκελάριος αναμένει κοινοβουλευτική έγκριση των αποφάσεών της
Ο Στέφαν Ζάιμπερτ ανέφερε ότι οι η διπλή σύνοδος ήταν αναγκαία από τη στιγμή που η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή θα εξετάσει λεπτομερώς -και στη γερμανική γλώσσα- τις προτάσεις Μέρκελ κάτι που δεν προλάβαινε να πράξει έως την Κυριακή.
Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείοου οικονομκών εδήλωσε ότι η συμπληρωματική έκθεση της τρόικας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...