Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

«Παγκόσμιο»,... το Playstation Vita


Μια είδηση που προκαλεί πολλά χαμόγελα σε όσους παίζουν video games και ετοιμάζονται να αποκτήσουν το Playstation Vita, έδωσε ο πρόεδρος της Sony.
Ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, ανακοίνωσε πως η νέα φορητή κονσόλα της εταιρίας δεν θα έχει γεωγραφικούς
περιορισμούς. Τι σημαίνει αυτό; Πως σε αντίθεση με ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η Ιαπωνική εταιρία, πλέον οι φορητές κονσόλες θα παίζουν όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως από την Ήπειρο που βρίσκεται ο κάτοχός τους.
Μέχρι τώρα, οι κύριες ζώνες ήταν τρεις. Η Ιαπωνία, οι ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη. Κάθε χώρα είχε διαφορετικές προδιαγραφές για την κονσόλα που κυκλοφορούσε. Έτσι, ένα ευρωπαϊκό playstation, δεν μπορούσε να δεχθεί παιχνίδια που ήταν σχεδιασμένα στην Ιαπωνία, ή το αντίθετο.
Πλέον, ο δρόμος ανοίγει ώστε κάθε gamer, να μπορεί να παραγγέλνει ότι τίτλο θέλει για τη φορητή του κονσόλα. Τέλος, να σημειωθεί πως πολλά Ιαπωνικά παιχνίδια, λόγω του παλαιότερου σχεδιασμού, δεν κυκλοφορούσαν καν εκτός της χώρας… Αυτό πλέον, δεν ισχύει…
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...