Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2011

Crème πορτοκαλιού,... με καραμέλα

Δοκιμάστε αυτήν την εύκολη συνταγή κρέμας πορτοκαλιού με καραμέλα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.
Υλικά

3 φλιτζάνια (750ml) χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι (200 γραμμάρια) ζάχαρη
6 αυγά και 4 κρόκοι αυγών
1 κουταλιά λεπτοτριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη, για την προετοιμασία της καραμέλας
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...