Κυριακή, Αυγούστου 21, 2011

Ακόμα και οι θεές,... της Victoria’s Secret ιδρώνουν για την ομορφιά!


 
 
Τα μοντέλα της Victoria’s Secret Erin Heatherton,
Alessandra Ambrosio, Lindsay Ellingson, Lily Aldridge,
και Candice Swanepoel που αναστατώνουν τους άντρες
όταν βαδίζουν στην πασαρέλα με τα πιο σέξι εσώρουχα του κόσμου, αποκάλυψαν τα μυστικά τους για το πώς να διατηρήσουν αυτά τα θεϊκά κορμιά με τα οποία τους προίκισε η φύση.


Erin Heatherton



«Είμαι τεμπέλα. Πρέπει να πληρώσω κόσμο (trainers) για να με σηκώσουν από τον καναπέ και να με πειθαρχήσουν». Η προσωπική της γυμνάστρια Lynn Duffy την καταδυναστεύει 3 φορές την εβδομάδα με πολύ έντονη γυμναστική της μισής ώρας, με πεντάλεπτες διακοπές γρήγορου τρεξίματος και power-walking. Μετά ακολουθεί μισή ώρα yoga.


Alessandra Ambrosio



«Η yoga με χαλαρώνει και με κρατάει λεπτή. Είναι μια εύκολη άσκηση με αποτέλεσμα». Η Βραζιλιάνα καλλονή κάνει 30λεπτα μαθήματα boxing και πριν από τα μηνιαία show της Victoria secret κάνει το ειδικό Brazil Butt Lift workout με τον trainer της Leandro Carvalho.


Lindsay Ellingson




«Από μικρή με έχει κερδίσει ο χορός. Και τώρα πηγαίνω σε ωριαία μαθήματα χορού μια φορά την εβδομάδα, αλλά κάνω και yoga δυο φορές την εβδομάδα», λέει το μοντέλο.


Lily Aldridge



Η πανέμορφη Lily εξηγεί ότι χρωστάει τα πάντα στην φίλη της -και επίσης μοντέλο- Miranda Kerr. Γιατί της σύστησε τον προσωπικό της γυμναστή Justin Gelband με τον οποίο αθλείται 3 φορές την εβδομάδα κάνοντας kickbox, σκοινάκι, κοιλιακούς και διατάσεις.


Candice Swanepoel




Αλλά και η Candice κάνει γυμναστική με τον Gelband, 3 συνεχόμενες φορές την εβδομάδα και μια τέταρτη έξτρα kick boxing το οποίο λατρεύει γιατί της μαθαίνει πώς να προστατεύεται εκτός από ότι σμιλεύει το σώμα της.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...