Τρίτη, Αυγούστου 16, 2011

Sexy mama στις πλαζ της Μυκόνου

Η Κατερίνα Λάσπα κατάφερε το ακατόρθωτο:
Να απασχολεί παπαράτσι και lifestyle έντυπα
οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική 
απόπειρα ως παρουσιάστρια του 
(αποτυχημένου) ριάλιτι "Party".

Sexy mama στις πλαζ της Μυκόνου
Λένε πως τα θαύματα στον κόσμο της showbiz κρατούν πολύ λίγο.
Η Κατερίνα Λάσπα κατάφερε το ακατόρθωτο: Να απασχολεί παπαράτσι και lifestyle έντυπα οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική απόπειρα ως παρουσιάστρια του (αποτυχημένου) ριάλιτι "Party". Iσως και λόγω των καλογραμμωμένων κοιλιακών της...
H 36χρονη παρουσιάστρια έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της όχι απλώς έχει βρει τη φόρμα της, αλλά είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Καθημερινή γυμναστική, όπως κολύμβηση και aqua aerobic σε συνδυασμό με προσεκτική διατροφή, τη βοήθησαν να χάσει σε χρόνο ρεκόρ τα οκτώ κιλά της εγκυμοσύνης.
Η Κατερίνα Λάσπα κάνει για μία ακόμη χρονιά διακοπές στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο restaurant "Φτελιά", meeting point για celebrities και κοσμικούς στην ομώνυμη παραλία.
"Τους αρέσει να περνούν πολλές ώρες στην παραλία μαζί με την 11μηνών κορούλα τους, να παίζουν παιχνίδια και να αθλούνται. Σπάνια θα τους δείτε πολύ αργά στα Ματογιάννια και σπανιότερα στα κλαμπ του νησιού", λέει στο Radar! πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό του περιβάλλον.
Sexy mama στις πλαζ της Μυκόνου
Χαμηλών τόνων και οι δύο ως προς την προσωπική τους ζωή, αυτή την περίοδο προετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους. "Τη μικρή θα την πούμε Σάρα και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο δεν θα γίνει ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα. Δεν σκοπεύω να πω πού και αυτό ως απόδειξη ότι το παιδί δεν είναι προς πώληση...", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα Λάσπα μιλώντας παράλληλα για το πόσο την άλλαξε ο ερχομός της μικρής στη ζωή της.
Sexy mama στις πλαζ της Μυκόνου
"Σταδιακά ανακαλύπτω πράγματα που ενδεχομένως δεν ήξερα για τον εαυτό μου, αλλά και πόσο περισσότερο ώριμη, υπεύθυνη, αισιόδοξη και δυνατή πρέπει να είμαι. Δεν είμαι από τις τρελαμένες μανάδες, που δεν ξεκολλάνε από το παιδί τους. Θέλω να νιώθει ελευθερία, αυτονομία και ταυτόχρονα την ασφάλεια της παρουσίας μου δίπλα της... Ο,τι αφορά το παιδί μου είναι αδιαπραγμάτευτο. Το ότι έγινα μητέρα όμως, δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να είμαι σύζυγος ή όπως λέμε μεταξύ μας η ''κοπέλα'' του άντρα μου".
Οσον αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση, είναι κάτι το οποίο σκέπτεται, αλλά... χαλαρά, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως, δημοσίευμα το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και θέλει την Κατερίνα Λάσπα να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κανάλι αναφορικά με την παρουσίαση παιδικής εκπομπής δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Αλκης Στεφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...