Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2011

Αποκάλυψη: Η νέα Porsche 911.....


 
Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Porsche 911 που θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Σχεδιαστικά, στην ολοκαίνουργια 911 δεν υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, κάτι βέβαια που αναμενόταν. Στο εμπρόσθιο μέρος έχουν γίνει κάποιες μικρές αλλαγές στη μάσκα του αυτοκινήτου, ενώ το οπίσθιο έχει τις πιο έντονες  αλλαγές με τα φωτιστικά να έχουν μικρύνει σε πλάτος και μεγαλώσει σε μήκος. Είναι σαφές πως το πίσω μέρος είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο 918 RSR Coupe.

Το μήκος του αμαξώματος της νέας γενιάς 911, που θα φέρει την με την κωδική ονομασία 998, θα είναι αυξημένο κατά περίπου 5,5 cm φτάνοντας τα 4,5 m ενώ και το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο κατά περίπου 1 cm. Το ύψος όμως θα υπολείπεται κατά 1,1 cm , σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.
Σχετικά με τα μηχανικά μέρη της νέας 911 έχουν γίνει μεγάλες βελτιώσεις στην ανάρτηση με στόχο την καλύτερη ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης δίχως καμία παραχώρηση στο κράτημα του αυτοκινήτου. Σημαντικές θα είναι και οι… περικοπές σε βάρος προς όφελος των επιδόσεων και της κατανάλωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο εξακύλινδρος boxer των 3,6 lt θα μειωθεί σε χωρητικότητα στα 3,4 lt με την ιπποδύναμη να φτάνει τους 350 PS. Η μείωση αυτή θα ωφελήσει στην κατανάλωση κατά 15% αλλά και στην μείωση των εκπομπών ρύπων. Τα 0-100 km/h εκτιμάται πως θα πετυχαίνονται σε 4,8 sec ενώ η ισχυρότερη έκδοση Carrera S θα τα «πιάνει» σε 4,5 sec με την τελική να αγγίζει τα 309 km/h. Η νέα Carrera S θα εξοπλίζεται με τον υπάρχοντα κινητήρα των 3,8 lt αλλά με βελτιωμένη λειτουργία ως προς την κατανάλωση.






protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...