Σάββατο, Αυγούστου 06, 2011

Οι Ελληνίδες που κάποτε ήταν πολύ hot

Hot No More:  Οι Ελληνίδες που κάποτε ήταν πολύ hot (Part 1/2)


Κάποιες νοικοκυρεύτηκαν. Κάποιες άλλες απλά
αφράτεψαν, άρχισαν να δείχνουν τα χρόνια τους ή εμπιστεύτηκαν το λάθος νυστέρι πλαστικού χειρούργου. Δεν έχει σημασία το γιατί. Η ουσία είναι πως πλέον δεν τις σκεφτόμαστε όπως παλιά. Δηλαδή πρόστυχα. 
Ας ξεκινήσουμε από τα κριτήρια με βάση τα οποία φτιάξαμε την παρακάτω λίστα. Ναι, η ηλικία τους παίζει ρόλο, αλλά δεν αποτελεί και τόσο βασικό παράγοντα όσο θα θέλουν να νομίζουν κάποιες από αυτές.
Τζούλια Αλεξανδράτου



Στα 17 της, όταν την γνώρισα, ήταν ένα ντροπαλό πλάσμα από την Γλυφάδα, σε μόνιμη σχέση με ένα ηχολήπτη, που γούσταρε να γράφει και να παίζει στην κιθάρα της ροκ τραγούδια (ναι, σου φιλάω σταυρό).Πλέον είναι μια δηλωμένη πορνοσταρ (και απόλυτη –κατ’ εκείνη- σταρ), με μεγάλο πλαστικό στήθος, καμμένο πλατινέ μαλλί, ροζ Porsche και ένα μάτσο μη κολακευτικούς αστικούς μύθους για το ατομό της τύπου ‘’πηγαίνει στο περίπτερο φορώντας μόνο το βρακί της’’. Το μόνο που έχει μείνει ίδιο από τότε είναι το πρόσωπο της, μόνιμη υπενθύμιση του πόσο ψηλά θα μπορούσε να είχε φτάσει αν δεν ήταν τόσο τεμπέλα.

Έλενα Παπαρίζου



Τα παραπανίσια κιλά ήταν πάντοτε πρόβλημα. Προσοχή. Όχι για εκείνη, την οποία όταν την γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι είναι τόσο φαντασμαγορικά ακομπλεξάριστη που απλά δεν την νοιάζει σε τι νούμερο κορσέ χωράει. Αλλά για εμάς. Το αντρικό κοινό της. Αυτό που δεν αρκείται στην φωνάρα της και επιμένει να θέλει να θαυμάσει την κορμάρα της. Ιδιαίτερα μετά την πλαστική στο στήθος που μαγκιόρικα βγήκε και παραδέχτηκε, αλλά ποτέ δεν χαρήκαμε (λόγω κιλών δεν κάνει διαφορά στο μάτι). Οκ, η Έλενα είναι αρκετά μικρή για να τα χάσει όλα και να μας κάνει και πάλι να την αποθεώσουμε. Αρκεί να το πάρει απόφαση. Κάτι που πολύ σύντομα θα γίνει, όντως πλέον και ελεύθερο κορίτσι.

Δέσποινα Βανδή



Θυμάσαι κάτι βιντεοκλίπ της με μπικίνι στις θάλασσες και τα ελληνικά νησιά; Η τον ρόλο της ως μοιραία τραγουδίστρια στο Δυο ξένοι; Θυμάσαι πόσα χρόνια πάνε από τότε; Και εγώ. Εκείνη; Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το μεγαλείο του γυμνασμένου κορμιού της (εξαιρετικό για 40αρα, 30αρα, μην σου πω και για 20αρα). Η ότι δεν οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κάτι ‘’σκίρτησε’’ μέσα μας όταν την είδαμε με σχολική ποδιά στο videoclip του Κορίτσι Πράμα. Απλά δεν την έχουμε έτσι στο μυαλό μας. Ήδη από την εποχή που φρεσκοπαντρεύτηκε (μπορεί και ακριβώς για αυτό). Θα μου πεις, γιατί λείπει η Βίσση από αυτήν την λίστα. Αυτές, στο μυαλό του κόσμου, πακέτο δεν πάνε; Και θα σου απαντήσω ότι, με την Βίσση, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει. Μια ακόμη μεταμόρφωση, μια bisexual σχέση (μακάρι). Κάτι απρόσμενο που μπορεί ακόμη να μας αλλάξει την γνώμη.

Φαίη Σκορδά



Ο γάμος –και όχι η μητρότητα, που πολύ της πάει- την άλλαξε. Το ξανθό κορίτσι του TV Μακεδονία, που τσαλαβουτούσε κάθε καλοκαίρι στα water park της Χαλκιδικής (από όπου έβγαινε μερικές φορές η εκπομπή της), φορώντας τοσοδούλικα σορτσάκια και τονίζοντας την εγνατεία οδό των ποδιών της, δεν είναι πια μαζί μας. Και μας λείπει. Αν και, μεταξύ μας, εκείνη η Φαίη, η προ Alter/ Mega, ήταν μια οφθαλμαπάτη. Εντός της, το κορίτσι μας ήταν πάντοτε σοβαρό και μετρημένο. Απλά μας έκανε για λίγο διάστημα την χάρη.

Μαρία Σολωμού



Κατά κάποιους αποτελούσε και αποτελεί την προσωποποίηση της γυναικείας υστερίας (σε κινηματογράφο, τηλεόραση και ραδιοφωνικές διαφημίσεις). Αλλά κάποτε δεν ήταν μόνο αυτό. Τσέκαρε τα παρακάτω βίντεο από την Πίσω Πόρτα και την Φούσκα αντίστοιχα και μετά έλα να ξανασυζητήσουμε την περιπτωσή της. Μόνο τότε θα καταλάβεις ότι το βασικό της πρόβλημα είναι ο παραπανίσιος τσαμπουκάς της - που η ίδια βαφτίζει ειλικρίνεια- και τον οποίο επιμένει να βγάζει φόρα σε κάθε συνέντευξή της. Αποτέλεσμα; Nα γίνεται αντιπαθής. Η, για την ακρίβεια, υπερβολικά ευνουχιστική για τα γούστα μας.
Έρρικα Πρεζεράκου



Η πιο όμορφη αθλήτρια όλων των εποχών επί ελληνικού εδάφους είχε πάντοτε ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν ήταν αρκετά φωτογενής, έβγαινε πάντοτε υπερβολικά άγρια μπροστά στο φακό του φωτογράφου. Τα χρόνια πέρασαν, το Dancing with the Stars ήρθε και, εμείς, κάναμε το χρέος μας και την βγάλαμε νικήτρια. Τι έγινε μετά; Της Μανωλίδου. Όπως δηλαδή η Ευγενία μετά το Dancing –και εξαιτίας του Master Chef- ήρθε και αφράτεψε, έτσι και η Έρρικα, στο δεύτερο Dancing, ως κριτής πλέον, ήρθε και μας απογοήτεψε. Εντελώς. Αφέθηκε στο έλεος του στιλίστα και μας πρόκυψε με outfit και κομμώσεις που ταίριαζαν σε γυναίκα καντηλανάφτη.

Νικολέττα Καρρά



Ψηλή, μελαχρινή και άκρως ποθητή. Τουλάχιστον ως γκόμενα του Σάκη Μπουλά στο 50 50. Γιατί το πριν της και το μετά της μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Κρίμα γιατί είναι εμφανές ότι η Νικολέττα, σωματικά, τα διέθετε τα προσόντα. Το προβλημά της ήταν εγκεφαλικό, συγκεκριμένα το γεγονός ότι ποτέ της δεν αγκάλιασε την σέξι πλευρά της. Ποτέ της δεν επέτρεψε στον εαυτό της να χαλαρώσει και να φωτογραφηθεί σέξι.
men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...