Σάββατο, Αυγούστου 13, 2011

Η Fred Perry θα λανσάρει τη συλλογή της Εϊμι

Στην αγορά η τελευταία κολεξιόν της τραγουδίστριας
για την βρετανική φίρμα
Η Fred Perry θα λανσάρει τη συλλογή της Εϊμι 
Η Fred Perry αποφάσισε τελικά να λανσάρει την τρίτη
και τελευταία συλλογή ρούχων που σχεδιάστηκε από
την Εϊμι Γουαϊνχάουζ.

Η βρετανική φίρμα ρούχων θα δωρίσει όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Amy Winehouse Foundation» που ίδρυσαν οι γονείς της, μετά τον τραγικό θάνατό της τον περασμένο μήνα.

Πρόκειται για την τρίτη κολεξιόν της Εϊμι για την Fred Perry με έντονες αναφορές στο 50s look -το οποίο υπήρξε σήμα κατατεθέν των στιλιστικών επιλογών της γνωστής τραγουδίστριας- και αναμένεται να εξαντληθεί πολύ γρήγορα, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες συλλογές της.

«Με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς της, αποφασίσαμε να διαθέσουμε στην αγορά την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011 της Εϊμι για την Fred Perry» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Η Amy ήταν παθιασμένη και αφοσιωμένη στη συνεργασία αυτή και το προσωπικό της στιλ είναι σφραγίδα σε κάθε κομμάτι. Γι' αυτό τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομά της» πρόσθεσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οτιδήποτε συνδέεται με την 27χρονη τραγουδίστρια προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά τον πρόσφατο θάνατό της.

Φωτογραφίες με την υπογραφή της αλλάζουν χέρια για £1,000 σε διαδικτυακές δημοπρασίες, ενώ η αξία κάθε είδους που την αφορά έχει φτάσει στα ύψη.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...