Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

Τι συμβαίνει με την Κάρλα Μπρούνι και τον ρόκερ ,...Πητ Ντόχερτι;


Μιλούν με τις ώρες στο τηλέφωνο και συχνά ανταλλάσσουν μηνύματα
Τι συμβαίνει με την Κάρλα Μπρούνι και τον ρόκερ Πητ Ντόχερτι;
Φωτογραφία αρχείου από το 2006, όταν ο Ντόχερτι, πρώην σύντροφος του σούπερ μόντελ Κέιτ Μος, είχε συλληφθεί για κατοχή και χρήση κοκαΐνης


Παρίσι, Γαλλία

Η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, έχει αναπτύξει στενή φιλία με τον εξαρτημένο από τα ναρκωτικά βρετανό ροκ σταρ Πητ Ντόχερτι. Το διάσημο πρώην τοπ μόντελ και νυν πρώτη κυρία της Γαλλίας, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρήκε - λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της - στην ανήσυχη προσωπικότητα του ατημέλητου τραγουδιστή των «Babyshambles» έναν «καλό φίλο με τον οποίο μπορεί να μοιράζεται την αγάπη της για τη μουσική και την ποίηση».

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί σε αρκετές περιστάσεις τον τελευταίο καιρό, μιλούν με τις ώρες στο τηλέφωνο και ανταλλάσσουν μηνύματα τακτικά, ύστερα από την γνωριμία τους στο Παρίσι, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του Ντόχερτι για κατοχή κοκαΐνης. Ο Ντόχερτι έχει ένα διαμέρισμα στο ιστορική γειτονιά Μαρέ και επισκέπτεται συχνά το Παρίσι, ενώ η Μπρούνι, που σκοπεύει να κυκλοφορήσει δικό της δίσκο μέσα στον επόμενο χρόνο, συζητά με τον ταλαντούχο μουσικό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

«Οι δύο καλλιτέχνες έχουν πολύ καλή χημεία», λέει ο μάνατζερ του Ντόχερτι, ενώ η εφημερίδα Sunday Mirror γράφει πόσο έχει κολακευτεί ο σταρ από το ενδιαφέρον της Κάρλα για τη μουσική του και την πορεία του. «Η Κάρλα είναι ακριβώς ο τύπος γυναίκας που αρέσει στον Πητ - έξυπνη, εκλεπτυσμένη και φυσικά, απίστευτα όμορφη» γράφει η εφημερίδα.

Και οι δύο έχουν πολυσυζητημένη ερωτική ζωή. Ο 32χρονος Ντόχερτι στο παρελθόν είχε δεσμούς με το διάσημο μοντέλο Κέιτ Μος, το μοντέλο Ιρίνα Λαζαρίνου και την τραγουδίστρια Λϊζα Μούρις, ενώ η 43χρονη, επίσης τραγουδίστρια, Κάρλα Μπρούνι είχε σχέση με τον ροκ σταρ Μικ Τζάκερ, με τον Έρικ Κλάπτον, αλλά και τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ.

Το ποινικό μητρώο του Ντόχερτι «κοσμούν» 13 δίκες και τρεις φυλακίσεις. Είναι γνωστές οι αδιέξοδες μάχες του με την ηρωίνη και τα κρακ, ενώ το 2010 αποτελούσε φαβορί στα βρετανικά στοιχήματα ανάμεσα στους διάσημους που πρόκειται να συλληφθούν για ναρκωτικά. Ακόμα και ύποπτος για δολοφονία έχει κριθεί από τις αρχές, ενώ ελεύθερος αφέθηκε, ύστερα από φυλάκιση για κατοχή κοκαΐνης, μόλις στις 6 Ιουλίου εφέτος.
tovima
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...