Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

Μπάρτσα και Μαν. Γιουνάιτεντ κερδίζουν τις μάχες

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επιμένει για τον Φάμπρεγας την ώρα που εκείνη της Αγγλίας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σνάιντερ
Μπάρτσα και Μαν. Γιουνάιτεντ κερδίζουν τις μάχες
Για ακόμη μια σεζόν η Μπαρτσελόνα πολιορκεί τον αρχηγό της Αρσεναλ Τσεσκ Φάμπρεγας
Στην Αγγλία το έχουν τούμπανο και στην Ιταλία κρυφό καμάρι, αν βέβαια ευσταθεί το (διαφημιζόμενο ως αποκλειστικό και μάλιστα ως μη αμφισβητήσιμο από τον αρμόδιο συντάκτη!) δημοσίευμα της «Daily Mirror» σύμφωνα με το οποίο η Ιντερ αποδέχθηκε την τελευταία πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του διεθνούς ολλανδού μεσοεπιθετικού Γουέσλι Σνάιντερ.

«Οι αντιστάσεις της του Μοράτι και του διοικητικού συμβουλίου της Ιντερ κάμφθηκαν. Το deal αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο σπουδαίος ολλανδός ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει σύντομα στο Μάντσεστερ για να φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γιουνάιτεντ, αντικαθιστώντας στη μεσαία γραμμή της τον αποσυρθέντα από την ενεργό δράση Πολ Σκόουλς.

Την ίδια ώρα πάντως σε ιταλικά Μ.Μ.Ε. γίνεται αναφορά για πληροφορία η οποία δεν επιβεβαιώνεται στο απόλυτο: «Οντως υπάρχει συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά όχι και ξεκάθαρη συμφωνία. Υπάρχει ακόμα δρόμος ως τις 31 Αυγούστου και η Ιντερ πρέπει να σκεφτεί πολλά πριν τον παραχωρήσει» αναφέρει σχετικά η «Corriere dello Sport».

Επιμένει για Φάμπρεγκας η Μπάρτσα
Τον δικό της διακαή πόθο προσπαθεί να αποκτήσει και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα η οποία δεν το βάζει κάτω παρά τις διαδοχικές αρνήσεις της Αρσεναλ να της παραχωρήσει τον διεθνή ισπανό μέσο Τσεσκ Φάμπρεγας με ποσό μικρότερο των 40 εκατ. στερλινών!

Ωστόσο ο προπονητής της καταλανικής ομάδας κ. Πεπ Γκουαρδιόλα δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Απουσιάζει από κοντά μας μία μεταγραφή και όλοι ξέρετε σε ποιον αναφέρομαι» τόνισε ο ενορχηστρωτής της πιο ελκυστικής ποδοσφαιρική ομάδας την τελευταία εικοσαετία (αν όχι όλων των εποχών όπως ισχυρίζονται κάποιοι), αναφερόμενος στο θέμα του Φάμπρεγας.

Αν πάντως συνυπολογίζει κανείς ότι η Αρσεναλ αλλάζει στάση απέναντι στο θέμα του γάλλου μέσου Σαμίρ Νασρί και καταβάλει προσπάθεια για να κρατήσει στο Λονδίνο (την ώρα που ο ίδιος φλερτάρει με την Μάντσεστερ Σίτι) και παράλληλα στοχεύει στην απόκτηση του διεθνούς άγγλου κεντρικού χαφ Τζόι Μπάρτον (ο οποίος τέθηκε σε καραντίνα από τη Νιούκαστλ), μπορεί να φτάσει στο συμπέρασμα ότι τη φυγή του Ισπανού αρχίζει να την αποδέχεται μέσα του και ο προπονητής των Κανονιέρηδων κ. Αρσέν Βενγκέρ.

Ξανά η Μίλαν για Μπαλοτέλι
Εν τω μεταξύ νέο σενάριο επιστροφής (με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι) του ιταλού διεθνούς επιθετικού Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν ανακινούν σήμερα (Τρίτη 2/8) τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. Επικαλούνται το γεγονός ότι ο προπονητής της κυπελλούχου Αγγλία κ. Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τον υπολογίζει ως βασικό ενώ ο ίδιος ο Μπαλοτέλι ζητεί εγγυήσεις ότι θα παίζει συχνότερα.

Εξάλλου στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε η Ρόμα καθώς απέκτησε από τον Αγιαξ (αντί 6.325.000 ευρώ) τον 28άχρονο ολλανδό τερματοφύλακα, Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Τζαλορόσι (αντί 2.700.000 ευρώ ετησίως).
tovima
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...