Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

Φρουτοποτό με πεπόνι












Υλικά (για 4 μερίδες):

400 γρ. πεπόνι καθαρισμένο
200 γρ. γιαούρτι αγελάδος στραγγιστό, από την κατάψυξη, πολύ καλά παγωμένο
50 γρ. μέλι θυμαρίσιο
200 γρ. φρέσκος ανανάς, καθαρισμένος και κομμένος σε μέτριους κύβους
Διαδικασία:
Πολτοποιούμε το πεπόνι στον κάδο του μπλέντερ, μεταφέρουμε τον πολτό σε ένα μπολ, τον σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τον βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Επειτα τον αδειάζουμε ξανά στον κάδο του μπλέντερ μαζί με το κατεψυγμένο γιαούρτι, το μέλι και τον ανανά. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, έως ότου αποκτήσουν υφή γρανίτας. Μοιράζουμε σε ποτήρια και σερβίρουμε.

Συνταγές: Πόπη Χρυσανθίδου, Styling: Στέλιος Παρλιάρος
Φωτογραφίες: Αλκης Καλούδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...