Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2011

Για να μην πετάγεται το λάδι...

Τηγανίστε άφοβα!

Και ποια νοικοκυρά δεν εκνευρίζεται όταν το καυτό λάδι πετάγεται από το τηγάνι προκαλώντας λεκέδες στα ρούχα, χαμό στην κουζίνα, αλλά και μικρά εγκαύματα;

Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να τηγανίσετε, φροντίστε ό,τι και αν είναι αυτό που βάζετε στο τηγάνι(π.χ. πατάτες ή λαχανικά) να είναι στραγγισμένα καλά από το νερό.

Επίσης, μπορείτε να βάλετε μια κουταλιά αλάτι στη μέση του τηγανιού και... τηγανίστε άφοβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...