Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Οδομαχίες και δακρυγόνα...

Στα αέρια των καπνογόνων και δακρυγόνων πνίγηκε πριν από τα μεσάνυχτα το κέντρο του Βόλου εξαιτίας των συμπλοκών που σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, του Παναθηναϊκού και των ΜΑΤ.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που επέστρεψαν από την Αθήνα, όπου εκδικαζόταν η ένσταση για τον υποβιβασμό της ομάδας τους, κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις στα γραφεία του Συνδέσμου του Παναθηναϊκού, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο του Βόλου, και συνεπλάκησαν με τους οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας.

Για την αποκατάσταση της τάξης επενέβησαν τα ΜΑΤ, οπότε τα επεισόδια πήραν έκταση αφού οι συγκεντρωμένοι οπαδοί άρχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα και καπνογόνα κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι τελευταίες απάντησαν με δακρυγόνα και ύστερα από περίπου μισή ώρα κατάφεραν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους, βάζοντας τέλος στις οδομαχίες.

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν ελαφρά δύο φίλαθλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-Volos, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου είχαν εξαγριωθεί επειδή, χθες το πρωί στην Αθήνα, είχαν δεχτεί επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...