Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2011

Είναι αλήθεια: Η Bentley ετοιμάζει SUV


 
Το ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να
καταλαμβάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο
μερίδιο από την πίτα της παγκόσμιας αγοράς,

είναι κάτι δεδομένο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλουν να έχουν εκπροσώπους σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες αυτοκινήτων.
Ετσι λοιπόν η Bentley έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία μελέτης και εξέλιξης του πρώτου SUV της ιστορίας της. Το συγκεκριμένο project έχει λάβει τον κωδικό BY736 και ακόμα βρίσκεται στα χαρτιά και στις μελέτες.

Τελευταία πληθαίνουν και τα δημοσιεύματα του βρετανικού ειδικού τύπου δημοσιεύοντας μάλιστα επεξεργασμένες σε υπολογιστή φωτογραφίες, όπως αυτή που συνοδεύει το άρθρο μας, η οποία προέρχεται από το Βρετανικό CAR.
Το… φυτίλι βέβαια των φημών, άναψε ο CEO της Bentley, Wolfgang Durheimer που δήλωσε: «… εφόσον η Bentley μπορεί να κατασκευάσει ένα SUV με την ποιότητα και την πολυτέλεια των Continental και Mulsanne, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μια νέα μεγάλη επιτυχία».

Σύμφωνα τώρα με τα βρετανικά δημοσιεύματα το SUV της Bentley θα «χτιστεί» στο πάτωμα της Porsche Cayene, και θα διαθέτει τον διπλοturbισμένο V8, κινητήρα των 4,0 λίτρων, καθώς και έναν 12κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...