Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

Τα επόμενα sex symbols είναι εδώ!





  


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Σάσα την είδε καστανή (άρα πιο σοβαρή), η Στικούδη είναι ερωτευμένη με το πεντάγραμμο (άρα –ελέω δισκογραφικής- μένει μακριά από σέξι φωτογραφήσεις) και η Φαρμάκη δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι δεν θέλει να κάνει πια γυμνό (και πλέον το εννοεί).

Το αποτέλεσμα; Ένα μεγάλο κενό, στο χώρο του greek sex symbol, που απειλεί να μας χαλάσει ακόμη περισσότερο την διάθεση. Όμως ευτυχώς , η Δήμητρα, η Κατερίνα, η Χρύσα και η Σίλβα, είναι εδώ για να αναπληρώσουν το κενό!

Δήμητρα Aλεξανδράκη: Η νέα Σάσα Μπάστα

Η μόνη που θυμάσαι από το 2ο Next Top Model διαθέτει τις ίδιες εξαιρετικές καμπύλες με την προκατοχό της (χωρίς, ακόμη, να υποστούν το εργόχειρο ενός πλαστικού χειρουργού) και τον ίδιο τύπου θρασο-λαικο-μαγκιάς που καθιστά αδύνατο να βρεθεί μπροστά σε ένα μικρόφωνο και να μην κάνει δήλωση.

 

Κατερίνα Σκουρλή: wanna be Σάσα Μπάστα

H Miss Young 2009 διαθέτει δυο προσόντα. Εξαιρετική φωτογένεια και εξαιρετική προθυμία να γδυθεί μπροστά στην κάμερα του φωτογράφου. Το πιο εντυπωσιακό; Ότι το σέξι που βγάζει στις φωτό είναι οφθαλμαπάτη, αφού από κοντά είναι εξαιρετική σεμνή, μετρημένη και αθώα.

 

Χρύσα Δρακάκη: wanna be Κατερίνα Στικούδη

Ξανθιά, γαλαζομάτα, γυμνασμένη, με υπέροχους γλουτούς, τα απαραίτητα ‘’ενισχυμένα’’ μπαλκόνια και τηλεοπτική παρουσία. Το μόνο που προβληματίζει είναι ότι, μετά από τόσες φωτογραφήσεις, κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη κατεστημένο και όχι ακόμη ανερχόμενη.

 
Σύλβια Παπαδάκη: wanna be Όλγα Φαρμάκη

Η Κρητικοπούλα Playmate με το υπέροχο φυσικό στήθος διαθέτει την ικανότητα να στέκεται μια χαρά και πάνω στην πασαρέλα και ως εξώφυλλο σε αντρικό περιοδικό. Κρίμα που αποφάσισε να αποκηρύξει τόσο γρήγορα το σέξι από την καριέρα της. Ελπίζουμε να αναθεωρήσει!

   
www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...