Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Εσύ ξέρεις...? O Mr.Big ξέρει: Πώς να ρίξεις μια «θεά»

diva_vlamos_dior_hcaw0910_087
Η θεά, η καυτή γκόμενα. η σούπερ τύπισσα, η A-list ντίβα που καλύτερα να την ταΐζεις παρά να την ντύνεις…
Όπως και να την λέμε, την ίδια εννοούμε όλοι: Την εντυπωσιακή καλλονή που κάνει τα στόματα να πέφτουν στο πέρασμά της, χαρίζει στο συνοδό της το παράσημο του top class κυνηγού και απαιτεί μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τα βασικά της έξοδα επιβίωσης (μια τσάντα Louis Vuitton, ένα ζευγάρι γόβες Jimmy Choo, ένα σπα με ονυχοπλαστική και βοτανοθεραπεία κ.λπ). Θα καταλάβεις ποια λέω, μόνο όταν τη δεις – πρόκειται για τη γυναίκα που είναι επιθυμητή από οποιοδήποτε ανεξαιρέτως αρσενικό στον πλανήτη. Όπως καταλαβαίνεις, τέτοια θηράματα τα θέλουν όλοι – και γι αυτό είναι δυσεύρετα. Ακόμα κι αν καταφέρεις να παγιδεύσεις ένα, δε σημαίνει ότι το πιασες. Αξίζει ωστόσο να προσπαθήσεις - αρκεί να έχεις σωστή στρατηγική, τύχη και προπαντός, γερό στομάχι.
Κανόνας 1ος: Τράβα την προσοχή της
Όπως καταλαβαίνεις, μια θεά τέτοιου βεληνεκούς τα χει δει και τα χει ακούσει όλα από τους άντρες: Ατάκες ιταλών εραστών για τα μάτια της, στίχους του Σεφέρη για τα χείλη της, τραγούδια του Βέρτη για τα μαλλιά της, φορτηγατζίδικα σχόλια για το μπούστο της κλπ. Γι αυτό μην πας δήθεν «διαβασμένος» με τις γνωστές τετριμμένες στρατηγικές, το χεις χάσει. Ένα πράγμα θα σε σώσει: Η πρωτοτυπία και η αυτοπεποίθηση. Όσο ανεβάζεις τη δική σου, τόσο πέφτει η δική της, καθώς σε κόβει ως δύσκολο αντίπαλο. Γι αυτό μην ακολουθείς την πεπατημένη και μη δείξεις πως θαμπώνεσαι από την ακτινοβολία της.
Κανόνας 2ος: Συγχρονίσου
Η διαφορά μιας ωραίας κοπέλας από την πολύ ωραία κοπέλα είναι η ομορφιά. Η διαφορά όμως μιας πολύ ωραίας κοπέλας από μια θεά δεν είναι μόνο η ομορφιά. Είναι το στιλ και η πόζα, αυτό δηλαδή που «εκπέμπει». Αυτό είναι στην πραγματικότητα που σε τρελαίνει. Κι αυτό είναι κάτι που απαιτεί εκείνη από τον άντρα που τις συνοδεύει. Με άλλα λόγια: Ετοιμάσου να περάσεις από ΚΤΕΟ ανδρικής περιποίησης. Νύχια στην εντέλεια, μαλλιά καλοκουρεμένα, ξύρισμα και χτένισμα, παπούτσια στην τρίχα. Τίποτα δεν θα αφήσεις απεριποίητο, χωρίς όμως να φανεί ότι άλλαξες στιλ ξαφνικά για πάρτη της – υπάρχει εδώ μια λεπτή κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να πατήσεις. Ακόμα όμως και οι μικρολεπτομέρειες στην εμφάνισή σου δε θα περάσουν απαρατήρητες από το ραντάρ της.
Κανόνας 3ος: Μην παρακαλάς
Κατάλαβέ το καλά: Ικετεύοντας δεν πρόκειται να σκοτώσεις το θηρίο, εκτός αν σε λυπηθεί και αυτοκτονήσει από βαρεμάρα. Η τύπισσα είναι A-class και ψάχνει έναν αντίστοιχο άντρα – γιατί όλους τους υπόλοιπους τους έχει στο στρινγκ της έτσι κι αλλιώς. Γίνε λοιπόν ένας A- class αρσενικός κι εσύ - αν όχι στις αβάντες, τουλάχιστον στο attitude. Δείξ’ της κατ’ αρχήν ότι δεν σου είναι απαραίτητη. Κάν’ τη να νομίζει πως όσους άντρες είχε στα πόδια της εκείνη, τόσες σαν κι αυτή είχες κι εσύ. Στόχευσε στον εγωισμό της και μπες στο γήπεδο ίσος προς ίσον. Αν αυτή πιστεύει πως είναι η Μπαρτσελόνα, εσύ είσαι τουλάχιστον Μάντσεστερ. Μίλα μαζί της χωρίς να δείχνεις ότι εκβιάζεις το διάλογο, παπαρολογώντας ακατάπαυστα: Παίξε με αργές ατάκες χωρίς επιτηδευμένο στιλ. Δείξε ότι έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και διάλεξε κατευθείαν κάποιο θέμα, αντί να πελαγοδρομείς σε εξυπνάδες για να σπάσεις τον πάγο.

Διαβάστε περισσότερα:www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...