Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

Προσοχή! Καύσωνας προ των πυλών


Την άδειά σας και φύγατε για παραλία σε οποιοδήποτε νησί! Αρκεί να βρείτε καταφύγιο σε τόπο δροσερό και …αγαπημένο. Αν και άργησε, ωστόσο ο καύσωνας επισκέπτεται και πάλι τη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε «οπλιστείτε» με μαγιό, παρεό και καλή παρέα και εκδράμετε στην κοντινότερη παραλία.

Αναλυτικά η πρόγνωση
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία: από 26 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά έως 34 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται στα ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά της Μακεδονίας να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα στα ορεινά της ηπείρου πρόσκαιρων όμβρων. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 38 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά κυρίως θαλάσσια τμήματα 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου και στη νοτια Κρήτη έως 35 βαθμούς.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...