Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

Κανείς δεν θα κάνει διακοπές φέτος… Σώωωπα !

Κανείς δεν θα κάνει διακοπές φέτος…
Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι από τα πιο... θερμά, όσον αφορά τις εξελίξεις που περιμένουμε να λάβουν χώρα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.
Η συζήτηση για την ανανέωση των αδειών και τα αποτελέσματα εξαμήνου του ΟΤΕ είναι λίγα από τα ζητήματα που θα ανεβάσουν τον υδράργυρο στα ύψη.
Το κυριότερο ζήτημα που απασχολεί την κινητή τηλεφωνία είναι η ανανέωση των αδειών, δηλαδή η επικείμενη επαναδειοδότηση του φάσματος συχνοτήτων στα 900 MHz. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα τέλη του φθινοπώρου, αλλά η διαβούλευση θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, ιδίως μετά την πρόταση της ΕΕΤΤ προς το υπουργείο Υποδομών να περιληφθούν στη διαδικασία και οι συχνότητες των οποίων οι άδειες λήγουν το 2016 και το 2017.
Τις επόμενες εβδομάδες, επίσης, περιμένουμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του εξαμήνου του ΟΤΕ (4 Αυγούστου), για να δούμε πόσο έχουν συγκρατηθεί οι απώλειες στη σταθερή και την κινητή τηλεφωνία, αλλά και την πορεία που θα ακολουθήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων σχετικά με την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Ακόμη, σύντομα θα ανακοινωθεί το οργανόγραμμα του ομίλου, το οποίο θα περιλαμβάνει τις ενιαίες γενικές διευθύνσεις των τομέων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στο εμπορικό κομμάτι.
Τέλος, η Forthnet θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την αναχρηματοδότηση των δανείων της και η hol καλείται να ολοκληρώσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της.
mobilenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...