Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2011

Αυτόφωρο,........ για τους "κατασκηνωτές" της πλατείας Συντάγματος??

Τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι...
 
Αυτόφωρο για τους κατασκηνωτές της πλατείας Συντάγματος
προϋποθέσεις, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τους κατασκηνωτές στο Σύνταγμα.

Η εισαγγελέας, με αφορμή την παραμονή σκηνών και πανό στην πλατεία Συντάγματος, ζητά να ερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκαταστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων.


Στο μεταξύ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου Ανδρέα Βαρελά, όσοι από τους «Αγανακτισμένους» παραμένουν μέσα σε σκηνές στην πλατεία διαβεβαιώνουν ότι θα αποχωρήσουν στις αρχές Αυγούστου, όταν δηλαδή «κλείσει» για τη θερινή περίοδο η Βουλή.


"Διακοπές" μαζί με τη Βουλή πάνε οι "Αγανακτισμένοι"


Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δ.Αθηναίων, μιλώντας στο Mega το πρωί της Πέμπτης, επισήμανε ότι έχει αποκατασταθεί ο διάλογος με τους διαδηλωτές και ήδη οι περισσότεροι έχουν αποχωρήσει.


Την ίδια ώρα, βολές για την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Συντάγματος εξαπέλυσε με δηλώσεις της, στο ίδιο Μέσο Ενημέρωσης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη επέκρινε τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον δήμαρχο Αθηναίων για την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο που «ανθούν» στην πρωτεύουσα, ενώ χαρακτήρισε «καραγκιόζ μπερντέ» την ύπαρξη των σκηνών στην πλατεία Συντάγματος.
epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...